Des dels quatre anys fins als divuit rep una completa formació musical, en la qual destaquen Philippe Colom com a professor de saxòfon i la participació en diversos concursos de corals internacionals. L’any 2014 obté el graduat en Batxillerat d’Arts Escèniques per l’institut INS Torre del Palau (Terrassa) amb matrícula d’honor, i el mateix any participa com a actor i músic en l’espectacle “Homes i màquines”, dirigit per Josep Rodri i produït pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) dins del marc del festival Terrassa Noves Tendencies (TNT). Aquell mateix estiu treballa com a blogger oficial (juntament amb Lluis Ruiz) i col·laborador de la revista digital en l’espectacle “Per sobre de totes les coses”, estrenat el juliol al Teatre Gaudí de Barcelona sota la direcció de Daniel Anglès.

S’ha format en interpretació amb Mireia Sanmartín, Roger Julià, Elena Fortuny i Ivan Benet (Aules), expressió corporal amb Teresa García (Aules i El Otto), Emiliano del Pino (Aules i El Otto) i Santi Monreal i Ilona Muñoz (Aules), màscara amb Vanessa Segura (Aules), commedia dell’arte amb Roger Julià (Aules), dicció catalana amb Elena Fortuny, Marta Montiel i Ester Tort (Aules), dicció castellana amb Elena Fortuny (Aules), claqué amb Albert Bolea (Aules) i Mónica Pérez (Memory) i cant amb Joan Vázquez (Aules) i Mariona Pallach. També ha participat en el workshop “Teatre microbiòtic”, impartit per David Espinosa i produït pel CAET, i en diversos tallers de teatre musical a les escoles Memory i Eòlia de Barcelona.

Des de l’any 2014 és membre fundador de la companyia Rectangle Negre, amb la qual ha participat com a actor en els espectacles “El pitjor assaig” (FiraTàrrega i Peacock Rubí Art Festival, 2015) i “Idea” (MART3 i TNT, 2016).