Des de ben petit comença a implicar-se en diferents branques del món artístic com la màgia, la interpretació i la direcció. Als tretze anys entra a la companyia “Amics de les arts i joventuts musicals de Terrassa”, on s’implica com a ajudant de direcció en l’espectacle “El coronel Ocell” (d’Hristo Boychev). L’any 2011 col·labora com a actor en l’obra amb què es va inaugurar el Teatre Principal de Terrassa, de la mà del CAET: “L’hora en que res no sabíem els uns dels altres” de Peter Handke, sota la direcció de Pep Pla. Es gradua en el Batxillerat d’Arts Escèniques per l’institut INS Torre del Palau el 2014, any en què participa novament amb el CAET en l’espectacle “Homes i màquines”, dirigit per Josep Rodri i estrenat dins el marc del festival Terrassa Noves Tendències (TNT), i l’estiu del qual treballa com a blogger oficial (juntament amb Biel Martínez) i col·laborador de la revista digital en l’espectacle “Per sobre de totes les coses”, estrenat el juliol al Teatre Gaudí de Barcelona sota la direcció de Daniel Anglès. Actualment forma part de la plantilla d’actors de “Radioteatre” de Ràdio Terrassa.

S’ha format en diferents cursos i escoles, destacant classes de coneixement i expressió corporal amb Teresa García (Aules i El Otto), Emiliano del Pino (Aules i El Otto) i Vanesa Sandín (La Bobina), amb qui també s’ha format en dansa teatre; màscara neutre amb Vanessa Segura (Aules); interpretació amb Mireia Sanmartín (Aules) i Laura Estévez (La Bobina), improvització amb Laura Estévez (La Bobina) i veu amb Berta Reixach (La Bobina). També ha participat en el workshop “Teatre Microbiòtic” a càrrec de David Espinosa i organitzat pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).
Actualment compagina la feina d’actor i director amb la de dramaturg i escriptor.

L’any 2014 decideix crear Rectangle Negre, companyia de la qual n’és director i actor. Amb Rectangle Negre ha actuat en la zona off de Fira Tàrrega i en la primera edició del Peacock Rubí Art Festival (“El pitjor assaig”), l’any 2015, i en el festival MART3, representat en el Teatre Alegria, i el Festival TNT, l’any 2016, ambdós organitzats pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) (“Idea”).